Svaneke-restaurant nomineret for særlig mad
Svaneke Bryghus Restaurant, beliggende på torvet i Svaneke, er nomineret i kategorierne 'årets traditionelt klassiske smørrebrød' og 'årets moderne kreative smørrebrød' 2025 hos Den danske spiseguide.
Det har restauranten delt på sin facebookprofil onsdag eftermiddag.
"Tak for nomineringen, Den danske spiseguide. Vi er meget beærede og stolte over den anerkendelse, vi har modtaget ved at blive nomineret", lyder det i et opslag.
Af andre nominerede kan nævnes Restaurant Møntergade i København, Pannorama Mad & Vin i Silkeborg og Restaurant Remouladen i Vejle.
De to nye kategorier er ikke set hos spiseguiden før og er således en nyhed.
"Udviklingen inden for smørrebrød er i fuld gang. Det gælder selve brødet, det gælder sammensætningen af smage og det gælder det nordiske islæt", skriver Den danske spiseguide i et opslag på sin facebookprofil.
Den danske spiseguide indeholder information om det bedste inden for den danske gastronomiske verden, mad & vine, skriver spiseguiden på sin hjemmeside.
Vinderne kåres til Den danske spiseguides gallamiddag den 26. oktober på Kokkedal Slot.
NYT JOB
OM BORNHOLMS TIDENDE
LÆS AVISEN DIGITALT
Læs avisen på din computer
Download app til Apple
Download app til Android
Ansvarshavende chefredaktør: Kristoffer Gravgaard.
Bornholms Tidende, Nørregade 11-19, 3700 Rønne.
Hovednummer: 56903000. Redaktion: 56903081. CVR nr: 35244115
© Bornholms Tidende Tekst, grafik, billeder, video, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. Bornholms Tidende forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indhold med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11b og DSM-direktivets artikel 4".
Generelle handelsbetingelser | Cookie- og Privatlivspolitik | Cookiedeklaration