Gravgaard: Nyvest viser vej til skatten

Gravgaard: Nyvest viser vej til skatten
LEDER | 29. SEP 2023 • 05:30
LEDER
29. SEP 2023 • 05:30

I Nyvest kan de have fundet løsningen på de manglende frivillige i byens idrætsforening.

Lokalsamfundet i Nyvest er i gang med at omfavne forandringen, og det er en udvikling, der er værd at bemærke. Nyvest Idrætsforening har besluttet at lægge det årlige loppemarked på hylden til fordel for noget, der føles mere nært og relevant: Et nyt koncept, der kan skabe bånd og bevare de lokale værdier og sikre indtægter til idrætsforeningen uden alt for mange frivillige kræfter.

I stedet for at holde et stort årligt loppemarked, vil Nyvest Idrætsforening nu prøve noget nyt. De vil arrangere en form for månedligt tilbagevendende lagersalg, der kræver færre frivillige. Denne ændring er ikke kun en respons på de udfordringer, de har stået over for med de store loppemarkeder, men det er også et forsøg på at bringe vores samfund tættere sammen.

Det bedste ved denne ændring er klart, at den mindsker presset på de frivillige. De store årlige loppemarkeder har ofte krævet en betydelig indsats fra fællesskabet, men nu kan man bidrage, når det passer bedst. Da der desværre er kommet færre frivillige overalt i øens foreningen, så er dette initiativ værd at bemærke. Den nye løsning kan også skabe et mere inkluderende samfund, hvor alle kan spille en rolle, selvom de ikke har så meget tid.

Det nye tiltag er et godt eksempel på, at vi kan bevare vores styrker i foreningslivet på trods af de færre frivillige ved at tænke nyt og tilrettelægge vores opgaver på nye og endnu bedre måder, når de gamle vaner bliver udfordret.

Den tilgang gælder ikke kun for loppemarkederne i Nyvest men også for mange af de andre aktiviteter, der bliver udfordret i vores samfund.

Husk at vi alle kan støtte det gode tiltag ved at kigge forbi til den nye type skattejagt. Godt tænkt Nyvest.DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 11-12-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Mandag: Mandagens anbefaling er nem. Efter kl. 06 er prisen stabil resten af dagen på omkring 2,50 kr./kWh alt inkl., hvis du altså lige springer kogespidsen (17-21) over. Læg mærke til, at kogespidsen langsomt nærmer sig 4,00 kr./kWh. Opdateret 00.14. Næste opdatering 13.15.

Bornholms energi og forsyning