Nu er der venteliste på at komme i form
Prinsesse Benedikte viser ved indvielsen af den nye fitnessbygning Preben Holm, som er ansat i Viking Atletik, hvordan hun forestiller sig, at motionsmaskinen skal bruges. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen

FITNESS | RØNNE | GRATIS
3. SEP 2021 • 10:55
Torben Østergaard Møller
Journalist

Nu er der venteliste på at komme i form

Viking Atletik er nået til 1.500 brugere og opretter nu venteliste, oplyser formand Claus Clausen i en pressemeddelelse, som fortsætter:

– Det er gået rigtig stærkt med indmeldelser. På få måneder har vi modtaget 600, så der nu er 2.100 medlemmer i Viking Atletik. Der er 1.500 brugere i fitness, og dermed er det ikke længere muligt at melde sig direkte ind og benytte sig af vores fitnesstilbud. Beklagelig vis.

Er man allerede indmeldt, men har endnu endnu ikke hentet sin chip, har man frem til den 15. september til at gøre det. Derefter er den eneste vej ind via ventelisten, oplyser formanden.

Prinsesse Benedikte indviede den 18. august Viking Atletiks spritnye fitnessbygning ved Louisenhøj på Torneværksvej i Rønne.

Det er et projekt til over 12 millioner kroner, som da også snart gav pote, idet klubben i slutningen af august rundede en historisk milepæl i form af medlem nummer 2.000, hvilket betød, at medlemstallet blev højere, end det var før corona, hvor tallet toppede ved 1.850, men siden faldt til cirka 1.500 pr. 1. januar 2021.

 Flere nyheder