Fitnessbygning har fået medlemstallet til at eksplodere: Der er snart udsolgt

Fitnessbygning har fået medlemstallet til at eksplodere: Der er snart udsolgt
Foto: Jens-Erik Larsen
IDRÆT | RØNNE | 27. AUG 2021 • 09:52
Jesper Gynther
Journalist
IDRÆT | RØNNE
27. AUG 2021 • 09:52

Viking Atletik har i løbet af i dag rundet en historisk milepæl: Medlem nummer 2000 har meldt sig ind, og dermed er medlemstallet højere, end det var før corona.

Der er tale om unikke medlemmer, altså er der ikke nogen, der tæller dobbelt, fordi man dyrker flere idrætsgrene. 

Før corona toppede medlemstallet på 1850, mens det faldt til cirka 1500 pr. 1. januar 2021 – og de seneste måneder er det så gået rigtig stærkt med medlemstilgangen, hvor tæt på 500 personer har meldt sig ind i foreningen, og hver dag kommer der en lille håndfuld til, oplyser VIking Atletiks formand Claus Clausen.

Fitnessbygning

Ifølge Claus Clausen er der én klar årsag til medlemstilgangen.

– Årsagen er jo naturligvis vores nye fitnessbygning. Vi har her en grænse her på 1500 brugere. Det er ikke alle vores medlemmer, der har tilvalgt fitness, ligesom alle medlemmer under 15 år, slet ikke kan have "egen adgang" til fitnesslokalerne og derfor ikke tæller med. 

– 1400 medlemmer har nu en chip. Vi forventer derfor, at vi inden meget kort tid, vil lukke ned for tilgangen til fitnesslokalerne. Derefter opretter vi venteliste, fortæller han på klubbens hjemmeside.


Viking Atletik

Er en mulitiforening. For samme kontingent kan man dyrke alle vores idrætstilbud. Der er ikke særskilt betaling for de forskellige idrætstilbud - kun fitness betaler man ekstra for.