Fem års arbejde: Klar med fornyelse for millioner

Fem års arbejde: Klar med fornyelse for millioner
De kørestolsvenlige borde og blomsterkummerne, som har indbygget bænk har allerede fået god feedback, fortæller Mugen Adler. Foto: Mugen Adler
NYHED | ABONNENT | 17. NOV 2023 • 05:30
NYHED | ABONNENT
17. NOV 2023 • 05:30

De har ikke kyst, men de har skov i baghaven og øens største natur-oplevelsescenter. De sidste fem års områdefornyelse skal markere, at Aakirkeby vil være naturens by på Bornholm.

Der er noget, der ikke er, som det plejer i Aakirkeby, men det har sneget sig stille og roligt ind over de seneste fem år.

Derfor er det måske ikke alle der er helt klar over, hvad det egentlig er for nogle elementer, der skal fejres med bobler og slikposer lørdag formiddag, når hele områdefornyelsen skal indvies.

For fem år siden blev der nemlig sat penge af, og foreninger, borgere og kommune igangsatte sammen en proces, der skulle forny området, børste fortiden af og stille skarpt på fremtiden.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 29-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Onsdag: El-priserne er høje i dag og fra kl. 17-21 er det særligt dyrt at bruge strøm - Faktisk et stykke over den seneste tids kogespids-priser. I eftermiddag er gennemsnitsprisen henover de fire timer 5,27 kr./kWh. (alt inkl.).
Vi savner en god gang vind til at presse elpriserne ned, men pt. lover vejrudsigten ikke et skub i den retning i hvert fald ikke før vi rammer weekenden. Tænk over dit forbrug og skub det elforbrug du kan, til efter kl. 22.

Bornholms energi og forsyning