Erhvervsakademi byder 17 studerende velkommen – og har plads til flere

Erhvervsakademi byder 17 studerende velkommen – og har plads til flere
Copenhagen Business Academys uddannelser holder til på Campus Bornholm. Arkivfoto: Berit Hvassum
UDDANNELSE | BORNHOLM | 28. JUL 2021 • 10:56
Henrik Nielsen
Journalist
UDDANNELSE | BORNHOLM
28. JUL 2021 • 10:56

Der er stadig ledige pladser på erhvervsakademiet Copenhagen Business Academys uddannelser på Bornholm. I alt har akademiet modtaget 26 ansøgninger og optaget 17 studerende, fortæller det i en pressemeddelelse.

Der er optaget otte studerende på uddannelsen datamatiker, seks på uddannelsen serviceøkonom og tre på uddannelsen innovation og entrepreneurship.

– Vi er fint tilfredse. Antallet af studerende er på niveau med året før rekordoptaget i 2020, der hang sammen med coronavirus, så det passer med vores forventninger, siger udviklingschef Marie Anker fra Copenhagen Business Academy på Bornholm i pressemeddelelsen.

Alle tre uddannelser har stadig ledige pladser.

– Det er tre videregående uddannelser, der kombinerer teori og praksis og i høj grad kan bruges på Bornholm. Så det er en god mulighed for bornholmere, der vil uddanne sig lokalt og på relativt kort tid få adgang til attraktive jobs i det private erhvervsliv, siger Marie Anker.

Datamatikeruddannelsen har fokus på programmering, systemudvikling, projektstyring eller teknisk problemløsning, mens uddannelsen serviceøkonom retter sig mod en karriere i service- og oplevelsesbranchen. Uddannelsen innovation og entrepreneurship har fokus på iværksætteri, udvikling og projektledelse.

Der er ansøgningsfrist den 13. august klokken 12.HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.

DEBAT | ABONNENT

Ø-kultur?