Erhvervsakademi byder 17 studerende velkommen – og har plads til flere
Copenhagen Business Academys uddannelser holder til på Campus Bornholm. Arkivfoto: Berit Hvassum

UDDANNELSE | BORNHOLM | GRATIS
28. JUL 2021 • 10:56
Henrik Nielsen
Journalist

Erhvervsakademi byder 17 studerende velkommen – og har plads til flere

Der er stadig ledige pladser på erhvervsakademiet Copenhagen Business Academys uddannelser på Bornholm. I alt har akademiet modtaget 26 ansøgninger og optaget 17 studerende, fortæller det i en pressemeddelelse.

Der er optaget otte studerende på uddannelsen datamatiker, seks på uddannelsen serviceøkonom og tre på uddannelsen innovation og entrepreneurship.

– Vi er fint tilfredse. Antallet af studerende er på niveau med året før rekordoptaget i 2020, der hang sammen med coronavirus, så det passer med vores forventninger, siger udviklingschef Marie Anker fra Copenhagen Business Academy på Bornholm i pressemeddelelsen.

Alle tre uddannelser har stadig ledige pladser.

– Det er tre videregående uddannelser, der kombinerer teori og praksis og i høj grad kan bruges på Bornholm. Så det er en god mulighed for bornholmere, der vil uddanne sig lokalt og på relativt kort tid få adgang til attraktive jobs i det private erhvervsliv, siger Marie Anker.

Datamatikeruddannelsen har fokus på programmering, systemudvikling, projektstyring eller teknisk problemløsning, mens uddannelsen serviceøkonom retter sig mod en karriere i service- og oplevelsesbranchen. Uddannelsen innovation og entrepreneurship har fokus på iværksætteri, udvikling og projektledelse.

Der er ansøgningsfrist den 13. august klokken 12.Flere nyheder