Bornholms Tidende samler alt under et tag

Bornholms Tidende samler alt under et tag
Bornholms Tidendes pakkeri flytter næste år fra Lillevangsvej til Nørregade. Dermed bliver virksomheden igen samlet under et tag. Arkivfoto: Berit Hvassum
| ABONNENT | 20. DEC 2020 • 07:52
Af:
henrik-nielsen
| ABONNENT
20. DEC 2020 • 07:52
ERHVERV

I midten af september fortalte vi her i spalterne, at Galleri Rasch havde fået opsagt sin lejeaftale i Bornholms Tidendes tidligere trykkerihal i Nørregade med udgangen af august næste år. Et par måneder senere kom meddelelsen om, at avisens trykkeri lukker i begyndelsen af januar. Her følger forklaringen på, hvordan de to ting hænger sammen.

Ejendommen på Lillevangsvej huser også et pakkeri, som skal være ude senest den 30. september. Det rykker ind i de lokaler, som bliver ledige, når galleriet flytter.

– Vi har september til at flytte. Vi samler virksomheden igen, og det bliver medarbejderne i pakkeriet glade for. For dem betyder det rigtig meget ikke at have den afstand til resten af huset, siger Bornholms Tidendes administrerende direktør, Kim Eland.

Udover Bornholms Tidendes egne produkter håndterer de to medarbejdere i pakkeriet blandt andet morgenaviser, reklamer og pakker, inden budene kører dem ud til modtagerne.

Med flytningen sker der en effektivisering, da der ikke bliver interne køreture mellem Lillevangsvej og Nørregade.

– Vi kan udnytte vores ressourcer bedre, siger Kim Eland.