Bornholm sender lys til Ukraine

NOTITS | 7. JAN 2023 • 10:18
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS
7. JAN 2023 • 10:18

Takket være en donation fra Tømmerhandler Johannes Fogs Fond på 100.000 kroner til mobile lyskilder samt en enorm indsats fra frivillige i Klemensker og på resten af Bornholm sender foreningen Bornholm hjælper ukrainske flygtninge endnu en sending nødhjælp til Ukraine. Denne gang er det en stor bil, der tager af sted om morgenen den 12. januar.

Det fortæller Ralf Marcoux Skovgaard fra foreningen i en pressemeddelelse.

– Udover en stor mængde bærbare lyskilder sender vi hygiejneartikler til voksne, nye som afbrændte stearinlys, medicin og mange andre fornødenheder i en kold tid, fortæller han.

Foreningen forventer at sende endnu en stor bil i slutningen af januar eller begyndelse af februar. Den takker Bornholm og sponsorer for den ekstraordinære hjælp til Ukraine i en svær tid.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 29-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Onsdag: Overvej at spise ude eller hente en omgang take away ;-). Fra 17-21 koster det dyrt at fyre op i pander, gryder og ovn. Gennemsnitsprisen for de fire timer er 5,27 kr./kWh. Vi savner en god gang vind til at presse priserne, men vejrudsigten skuffer helt frem til weekenden.  Brug strømmen efter kl. 22, selv om den koster 3 kr./kWh alt inklusive. Det er ikke sikkert, at det bliver billigere i morgen.

Bornholms energi og forsyning