Mistænkte i sager om bopælspligt har fået navne på anonyme anmeldere

Mistænkte i sager om bopælspligt har fået navne på anonyme anmeldere
Aakirkeby fra luften. Der er bopælspligt på alle husene her. Når folk i de otte bopælspligtbyer indberetter mulige brud på bopælspligten, får de ind imellem det indtryk, at kommunen ingenting gør. Sådan er det bare ikke, siger en af kommunens jurister. Arkivfoto: Jacob Jepsen
NYHED | ABONNENT | 15. NOV 2023 • 05:30
Jakob Marschner
Journalist
NYHED | ABONNENT
15. NOV 2023 • 05:30

Det er om at gøre det rigtigt, hvis man ikke vil have sit navn frem, når man anmelder nogen for at overtræde kravet om bopælspligt på Bornholm. Kommunen har flere eksempler på, at den anmeldte har kunnet finde frem til navnet på anmelderen. Men der er måder at undgå det på.

Bornholm er et lille, tæt samfund. Hvor nogle kender alle, og hvor de fleste kender mange.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 29-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Onsdag: El-priserne er høje i dag og fra kl. 17-21 er det særligt dyrt at bruge strøm - Faktisk et stykke over den seneste tids kogespids-priser. I eftermiddag er gennemsnitsprisen henover de fire timer 5,27 kr./kWh. (alt inkl.).
Vi savner en god gang vind til at presse elpriserne ned, men pt. lover vejrudsigten ikke et skub i den retning i hvert fald ikke før vi rammer weekenden. Tænk over dit forbrug og skub det elforbrug du kan, til efter kl. 22.

Bornholms energi og forsyning