Parkeringspladser på havnen lukker

Parkeringspladser på havnen lukker
BAT's tidligere parkering bliver genåbnet for alle, mens der bliver arbejdet med vejomlægning og nye opmarchområder på Røne Havn. Foto: Henrik Nielsen
NOTITS | 17. APR 2024 • 09:56
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS
17. APR 2024 • 09:56

Arbejdet med at omlægge Vesthavnsvej og lave større opmarchområder går snart i gang på Rønne Havn. I den forbindelse lukker havnen den nuværende betalingsparkering, fordi området skal gøres klar til vejomlægningen.

På fredag vil bilister ikke længere kunne anvende betalingsparkeringspladsen, og betalingsautomaterne bliver fjernet allerede onsdag. Samtidig bliver parkeringspladserne umiddelbart vest for velkomstcentret inddraget til arbejdsplads for Jens Møller Gudhjem, der skal udføre arbejdet. Det fortæller Rønne Havn.

I stedet vil rejsende få en særskilt parkeringsplads længere mod nord ad Bådehavnsvej, og i hele byggefasen er der ingen betalingsparkering. Endelig vil den gamle BAT-parkering mellem Remisevej og Nordre Kystvej blive genåbnet, og den kan fremover benyttes af alle.

Rønne Havn opfordrer bilister til at finde alternative parkeringspladser, mens etableringen af det nye opmarchområde pågår.


Arbejdet med Vesthavnsvej og opmarchområder går snart i gang på Rønne Havn, og det betyder ændringer på parkeringspladserne. Illustration: Rønne Havn A/S