Fik presset ansigtet op i skærmen: Hospitalet forventer flere påbud

Fik presset ansigtet op i skærmen: Hospitalet forventer flere påbud
TOPNYHED | ABONNENT | 30. SEP 2023 • 05:30
TOPNYHED | ABONNENT
30. SEP 2023 • 05:30

I minimum to år var der frem til midten af maj eksempler på krænkende handlinger imellem ansatte på Bornholms Hospitals sengeafdeling SA 2. Det fremgår af et påbud, Arbejdstilsynet gav til hospitalet i juni, og som Tidende har fået aktindsigt i. Det vides ikke om påbuddet er efterkommet, men ifølge tillidsrepræsentanten på afdelingen har forskellige handleplaner en 'god effekt'.

Det er ikke kun i forhold til et stort arbejdspres og tidsmængde på intensivafsnittet, at Arbejdstilsynet har givet påbud til Bornholms Hospital. Tilsynet vurderede efter et besøg på hospitalets sengeafdeling, SA 2, i maj, at der var risiko for, at problemer med krænkende handlinger i arbejdet kunne forringe ansattes fysiske eller psykiske sundhed på kort eller langt sigt. Det fremgår af et påbud fra den 22. juni i år, hvor hospitalet påbydes senest ved årsskiftet at have sikret, at arbejdet planlægges, tilrettelægges og udføres, så krænkende handlinger ikke forringer ansattes sikkerhed eller sundhed i forbindelse med arbejdet på den pågældende sengeafdeling.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 28-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Tirsdag eftermiddag, onsdag morgen: Meget tydelig kogespids (17-21). Generelt høje priser hele dagen. Vi skal helt frem til mellem kl. 01 og 05, før den rene elpris kommer under en krone/kWh - og vi kommer i nærheden af 2 kr./Kwh inklusiv nettariffer, bidrag til Energinet og energiafgift til staten. Opdatert kl. 13.05. Næste opdatering kl. 001.14.

Bornholms energi og forsyning