Sommerferieaktivitet for børn og unge med handicap

NOTITS | 5. JUN 2023 • 19:00
Jesper Gynther
Journalist
NOTITS
5. JUN 2023 • 19:00

Handicap Idrætsforening Bornholm, DGI Bornholm samt Parasport DK afholder i dagene 28. og 29. juni sommeraktivitet for børn og unge med handicap eller særlige behov.

Aktiviteterne finder sted onsdag den 28. juni og torsdag den 29. juni begge dage i tidsrummet 10-14.

Deltagerne vil i de to dage få mulighed for at prøve badminton, skydning, boccia og gymnastik (leg og bevægelse).

– Vi glæder os til at give de her børn og unge en sjov start på sommerferien med en masse gode oplevelser i fællesskab med andre. Selvom de har nogle udfordringer, så skal de også have muligheden for at lave noget sjovt i deres sommerferie, fortæller Arne Mikkelsen, en af arrangørerne.

Tilmeldingen til sommeraktiviteterne er åben, og deltagerne kan tilmelde sig via mail på ami@post.tele.dk.

Sommeraktiviteten er støttet DGI Bornholm og Parasport Danmark og kan derfor tilbydes uden omkostninger for deltagerne.

– Vi er glade for, at der igen i år er foreninger, der gør en kæmpe indsats for at give børn og unge med handicap noget at se frem til i deres sommerferie, fortæller Henrik Rye Rasmussen koordinator hos Parasport DK.

Sommeraktiviteten på Bornholm er i år arrangeret af DGI Bornholm, Handicap Idrætsforening Bornholm og Parasport DK og er for børn og unge i aldersgruppen 10-15 år med handicap (for eksempel fysisk handicap, udviklingshandicap, synshandicap, ADHD eller autisme).

Alle aktiviteterne foregår indendørs i DGI hallen i Rønne.

Instruktører fra klubberne: Knudsker Badminton, Østermarie Gymnastik, Østerlars Skytterne, Handicap Idrætsforening Bornholm samt DGI Bornholm står klar til at give eventuelle deltagere nogle sjove og spændende oplevelser, fortæller Arne Mikkelsen.