Sommerferieaktivitet for børn og unge med handicap

NOTITS | 5. JUN 2023 • 19:00
Jesper Gynther
Journalist
NOTITS
5. JUN 2023 • 19:00

Handicap Idrætsforening Bornholm, DGI Bornholm samt Parasport DK afholder i dagene 28. og 29. juni sommeraktivitet for børn og unge med handicap eller særlige behov.

Aktiviteterne finder sted onsdag den 28. juni og torsdag den 29. juni begge dage i tidsrummet 10-14.

Deltagerne vil i de to dage få mulighed for at prøve badminton, skydning, boccia og gymnastik (leg og bevægelse).

– Vi glæder os til at give de her børn og unge en sjov start på sommerferien med en masse gode oplevelser i fællesskab med andre. Selvom de har nogle udfordringer, så skal de også have muligheden for at lave noget sjovt i deres sommerferie, fortæller Arne Mikkelsen, en af arrangørerne.

Tilmeldingen til sommeraktiviteterne er åben, og deltagerne kan tilmelde sig via mail på ami@post.tele.dk.

Sommeraktiviteten er støttet DGI Bornholm og Parasport Danmark og kan derfor tilbydes uden omkostninger for deltagerne.

– Vi er glade for, at der igen i år er foreninger, der gør en kæmpe indsats for at give børn og unge med handicap noget at se frem til i deres sommerferie, fortæller Henrik Rye Rasmussen koordinator hos Parasport DK.

Sommeraktiviteten på Bornholm er i år arrangeret af DGI Bornholm, Handicap Idrætsforening Bornholm og Parasport DK og er for børn og unge i aldersgruppen 10-15 år med handicap (for eksempel fysisk handicap, udviklingshandicap, synshandicap, ADHD eller autisme).

Alle aktiviteterne foregår indendørs i DGI hallen i Rønne.

Instruktører fra klubberne: Knudsker Badminton, Østermarie Gymnastik, Østerlars Skytterne, Handicap Idrætsforening Bornholm samt DGI Bornholm står klar til at give eventuelle deltagere nogle sjove og spændende oplevelser, fortæller Arne Mikkelsen.

HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.