Journalist
NOTITS
26. MAJ 2024 • 17:13

Allerede efter de to første kampe er AaIF fem point foran Hasle.

Ubesejrede AaIf tromler videre i Bornfiber Ligaen, og med assistance fra Knudsker er AaIF-mandskabet allerede efter de to første kampe i mesterskabsslutspillet fem point foran nummer to i grundspillet, Hasle.

I første runde skete det uventede, at Knudsker besejrede Hasle med 2-1, mens AaIF helt efter bogen slog Nexø 2 med 7-2 (3-1) på mål af Daniel Andersen (2), Mathias Lund (2), Frederik Lund Koefoed, Laurits Blem Ibsen og Jeppe Friis. Mads Mikkelsen og Morten Hjorth Hansen nettede for Nexø 2.

Søndag eftermiddag havde AaIF besøg af Knudsker, og den kamp endte med en hjemmesejr på 5-0.

Nikolaj Madsen sørgede efter 33 minutters spil for pauseresultatet 1-0, mens Mathias Lund og Nikolaj Madsen tidligt i 2. halvleg fjernede den sidste spænding ved at bringe AaIF foran med 3-0. De to sidste mål blev sat ind af Mathias Lund og Thomas Granlyst.

Hasle fik oprejsning for nederlaget til Knudsker, da de på eget græs besejrede Nexø 2 med 4-2.

Noah Ystrøm bragte Nexø 2 foran med 1-0 efter 12 minutters spil, men inden pausen sørgede Frederik Olsen og André Kahlenberg for en Hasle-føring på 2-1.

Meget hurtigt i 2. halvleg scorede André Kahlenberg også til 3-1, Patrick Ambrosen reducerede til 3-2, mens Lasse Svendsen var manden, der sørgede for målet til slutresultatet 4-2.

Viking 2 slog Viking 1

I Serie 1-slutspillet, hvorfra mindst tre hold rykker op, når Bornfiber Ligaen fra næste sæson udvides til otte hold, har Viking 2 uventet bragt sig i front med sejre i alle de fire første kampe. Blandt andet blev Viking 1 i anden runde besejret med 2-0.

Viking 2 fører med 12 point, Viking har seks point for tre kampe, mens Hasle 2, Svaneke, ASG og Viking 3 alle har tre point – Hasle 2 og ASG dog kun for to kampe.