NB Bornholm fortsætter i Københavnsserien

NB Bornholm fortsætter i Københavnsserien
Sejrssangen blev efter kampen sunget mere end én gang i NB Bornholms omlædningsrum. Foto: Kjeld Lundbæk
NOTITS | 15. JUN 2024 • 18:49
Kjeld Lundbæk
Journalist
NOTITS
15. JUN 2024 • 18:49

Seks sejre i de sidste syv kampe sikrede NB Bornholms forbliven i Københavnsserien

Med seks sejre i de sidste syv kampe sørgede fodboldspillerne fra NB Bornholm selv for at forlænge kontrakten med Københavnsserien. Da der så allerværst ud, lå Nexø-mandskabet på en tilsyneladende håbløs sidsteplads. Med lørdagens sejr på 3-2 over Politiets IF sluttede bornholmerne på ottendepladsen.

NB Bornholm gik på banen i Nexø vel vidende, at de med mindst uafgjort, selv kunne bringe sig på afstand af nedrykningspladserne. Det var så også nødvendigt, for samtidig vandt konkurrenterne fra Vigerslev og B 1960. Med sejren byttede NB Bornholm plads med Politiets IF, der stillede op med otte eks-bornholmere på holdet.

NB Bornholm bragte sig tidligt i 1. halvleg foran med 2-0 på to mål af topscorer Nicolai Olsen, men straks i 2. halvleg reducerede den tidligere Rønne fB-spiller Kion Funk til 2-1.

Hjemmeholdet spillede en flot 1. halvleg, men fik ikke spillet til at glide på samme måde efter pausen. 20 minutter før tid lykkedes dog den indskiftede Benjamin Madsen at score til 3-1, og så fik det ingen betydning, at Politiets IF med to mand i overtal i dommerens tillægstid reducerede til 3-2.

NB Bornholm vadede kampen igennem i chancer, og étmålssejren gav ikke det rette billede af begivenhederne inde på banen. Blandt andet havde hjemmeholdet to afslutninger, der ramte stolperne.