Golfklub har fået tre nye buggies

Golfklub har fået tre nye buggies
De tre sponsorer i de nye buggies. Fra venstre: Allan Menzel, Colourplus, Kristian Holm, Stark og Michael Thomsen og Jan Rasch, Volkswagen. Foto: Bornholms Golf Klub, Morten Brandborg
NOTITS | ABONNENT | 19. SEP 2022 • 05:33
Jesper Gynther
Journalist
NOTITS | ABONNENT
19. SEP 2022 • 05:33

Der var stor glæde i Bornholms Golf Klub, da klubben fredag fik overdraget tre nye buggies, sponseret af tre bornholmske erhvervsvirksomheder.

De nye buggies skal anvendes til udlejning til greenfeegæster og til brug for klubbens medlemmer, der har svært ved at klare runden til fods, fremgår det af en pressemeddelelse.

De tre buggies supplerer og erstatter nogle ældre og meget slidte af slagsen.

– Det er jo vore kunder der er medlemmer her, lyder det fra Michael Thomsen, direktør for Volkswagen, Bornholm om sponsoratet.

Omtrent samme udmelding kommer fra bestyrer Allan Menzel fra Colourplus i Rønne.

– Vi støtter gerne lokale tiltag, siger direktør Kristian Holm fra Stark Bornholm.

Efter den officielle overdragelse af de tre buggies til klubben tog sponsorerne en tur rundt på banen med formand Mette Munch Mikkelsen og Ove Markussen fra sponsorudvalget som guider.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 09-12-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Lørdag eftermiddag - søndag morgen: Kulden har sluppet sit tag, og søndag morgen er der rigtig gode elpriser til dem, der kan flytte deres forbrug. Mellem 00 og 05 svinger priserne mellem 1,67 og 1,59 kr./kWh alt inkl.  Opdateret 13.10 Næste opdatering 00.14.

Bornholms energi og forsyning