Flot VM-præstation af Tejn-løber: Får ros af landstræneren

Flot VM-præstation af Tejn-løber: Får ros af landstræneren
Laura Hulgaard fik æren af at være fanebærer for Danmark til VM i Thailand. Privatfoto
NOTITS | ABONNENT | 6. NOV 2022 • 18:41
Jesper Gynther
Journalist
NOTITS | ABONNENT
6. NOV 2022 • 18:41

Laura Hulgaard deltog i lørdags i VM i kort trail, som blev afviklet i varmt og fugtigt vejr i Thailand. Hun kom i mål på en bedre placering end forventet og fik stor ros af den danske landstræner.

Den 44-årige løber fra Tejn IF var på forhånd seedet til at slutte som nummer 48, men formåede at krydse målstregen en enkelt placering bedre. Det er Laura Hulgaard rigtig godt tilfreds med.

– Jeg synes det gik rigtig godt, og jeg har fået meget ros af landstræneren, fortæller hun og fortæller, at hun også har fået meget ros af sine klubkammerater fra Tejn.

– Min klub har virkelig været søde og støttende og skrevet til mig, at de er stolte af mig. Der er en fed opbakning hjemmefra, siger hun og fortæller, at hun også er blevet kærligt drillet med, at hun er veganer.

– Jeg har fået en besked fra en, som nævner, at det er meget godt gået af en, som ikke spiser kød, griner hun.

Skemalagt væskeindtag

På ruten var der 2700 højdemeter, da løberne skulle over to bjerge. Men faktisk var det mere varmen og den høje luftfugtighed, som var den største udfordring for bornholmeren.

– Der var virkelig varmt, men vores landstræner har virkelig snakket meget med os individuelt om vores væskeindtag, og det, tror jeg, gjorde, at vi kom så fint igennem, siger hun og fortæller, at det var skemalagt, hvor meget løberne på det danske landshold skulle drikke af vand og energidrikke.

– Og det virkede altså, siger hun.

Det danske landshold klarede sig da også rigtig godt. De danske kvinder blev nummer 9 i holdkonkurrencen, mens herrerne blev nummer 11.

– Så det kunne ikke være bedre, siger Laura Hulgaard, som nu ser frem til DM i trail, som afvikles på Hammerknuden til januar med en rute på 63 kilometer.

– Nu skal træningen virkelig skemalægges, for det har ikke været den bedste træning op til det her VM, men det gik godt alligevel, siger Laura Hulgaard, som derfor skal holde lidt igen med den fede julemad.DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 03-12-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Søndag eftermiddag - mandag morgen: Søndag nat nærmer vi os igen 2 kr./kWh. Priserne svinger lige omkring eller under 2,20 kr./kWh alt inkl. Det er mellem 00 og 06, at du kan hente en ekstra besparelse. Opdateret søndag 13.02. Næste opdatering 00.14.

Bornholms energi og forsyning