Efter møde med DBU: Viking kan snart komme i kamp igen

Efter møde med DBU: Viking kan snart komme i kamp igen
Viking-anfører Steffen Sørensen fortæller, at holdet skal i kamp i Bornfiber Ligaen midt i næste uge, uanset hvilken løsning, det ender med. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen
FODBOLD | RØNNE | ABONNENT | 1. OKT 2021 • 11:45
Henrik Nielsen
Journalist
FODBOLD | RØNNE | ABONNENT
1. OKT 2021 • 11:45

Viking er blevet præsenteret for en løsning, som anfører Steffen Sørensen kalder "den mest sportslige løsning for alle klubber".


På et møde fredag formiddag blev Viking Fodbold præsenteret for et løsningsforslag for, hvordan klubbens førstehold kan indtræde i Bornfiber Ligaen midt i sæsonen. Ifølge anfører og seniorformand Steffen Sørensen mener begge parter, at det er den mest sportslige løsning for alle klubber.

Hvad den mere præcist går ud på, kan han ikke sige, da den skal forbi de øvrige klubber, inden DBU Bornholm melder den ud til offentligheden, fortæller han.

– DBU er kommet med et løsningsforslag, og jeg synes, at det er en rigtig god løsning. Uanset hvilken løsning det bliver, så skal vi i kamp fra næste uge. Det ser vi selvfølgelig frem til, siger Steffen Sørensen.

Han ved ikke, om det bliver onsdag eller torsdag, men det bliver en af de to dage.

– Så det glæder vi os til, og så glæder vi os over et konstruktivt møde. Nu ser vi fremad mod det sportslige. Vi skal i gang med det, der er sjovt igen, og det er at spille fodbold.

Afventer godkendelse

Ifølge Vikings anfører skal løsningsforslaget sendes ud til de andre klubber, for det handler ikke kun om Viking og DBU Bornholm.

– Det skal være en god løsning for alle parter, også for dommere, baner og hvad der nu ellers bliver ramt af det her, siger Steffen Sørensen.

Nu kigger han fremad til de kommende kampe i Bornholms bedste fodboldrække.

– Vi ryger i den allerede fra næste uge, og så skal vi bare derudad. Vi skal gerne have nogle point på kontoen, lyder det fra Steffen Sørensen.

Det har endnu ikke været muligt at få fat i formand Lars Albæk fra DBU Bornholm, men i en pressemeddelelse fortæller DBU Bornholm, at man har holdt "et godt og konstruktivt møde, og DBU Bornholm arbejder nu med en løsning, som man anser for den bedst sportslige løsning for alle klubber i Bornfiber Ligaen".

Løsningen vil blive præsenteret for alle klubber i løbet af weekenden.

Både Viking Fodbold og DBU Bornholms ønske er, at der nu kan komme fokus på det sportslige, og at alle parter tager vel imod tiltaget.