DBU Bornholm tilbyder Viking en øjeblikkelig plads i BornFiber Ligaen
Der er grund til at juble i Viking, da de har fået medhold i deres appel. Nu er de også tilbudt en plads tilbage i bornholmerserien, som de vandt seneste sæson. Foto: Berit Hvassum.

FODBOLD | BORNHOLM
29. SEP 2021 • 19:12

DBU Bornholm tilbyder Viking en øjeblikkelig plads i BornFiber Ligaen

Viking Fodbold fra Rønne vandt i 2020/21 Bornholmsserien for herrer. Klubben havde dermed mulighed for at spille kampe i Københavnsserien under DBU København, men valgte at takke nej til dette.

Den 2. juli 2021 besluttede DBU Bornholm, at Viking Fodbold blandt andet skulle nedrykkes til serie 1 og have en bøde på 1.500 kroner. Men det måtte DBU Bornholm slet ikke. Det afgjorde Fodboldens Appelinstans i dag.

På baggrund af den afgørelse har DBU Bornholms bestyrelse netop afholdt et bestyrelsesmøde, hvor de har taget afgørelsen til efterretning.

Det betyder, at Viking med øjeblikkelig virkning tilbydes en plads i den igangværende BornFiber Liga for sæsonen 2021-2022. Dermed udvides BornFiber Ligaen til at være med 7 deltagende hold.

DBU Bornholm inviterer samtidig Viking til orienteringsmøde på fredag morgen den 1/10, hvor den nye turneringsplan for Bornholmsserien vil blive fremlagt.Flere nyheder