Aftentrav med power hour

Aftentrav med power hour
Efter flere års fravær vender 4 års-mesteren fra 2019. Marvin Gaye, tilbage til udgangspunktet hos Stald Like. I mellemtiden har den nu 8-årige vallak været i træning hos Ulrik Christoffersen, der også sad i vognen, da Marvin Gaye vandt 4 års-mesterskabet. Hesten har vundet 13 af sine 60 starter og kommer til øen med en præmiesum på 150.000 kroner. Foto: Torben Ager
NOTITS | ABONNENT | 18. SEP 2023 • 17:00
Kjeld Lundbæk
Journalist
NOTITS | ABONNENT
18. SEP 2023 • 17:00

Sæsonens sidste aftentrav på Bornholms Brand Park afsluttes med hyldest til de amatører, der er grundlaget for travsporten

Onsdag aften afvikles sæsonens sidste aftentrav på Bornholms Brand Park, og for at publikum ikke skal gå hjem i bælgravende mørke, går den første start allerede kl. 17.00. Desuden er det power hour-aften, hvilket betyder, at pauserne mellem hvert løb kortes ned, så der køres fire løb i timen.

Grundlaget for den sport, der drives på Bornholms Brand Park, hviler i høj grad på den store flok af amatører, der arbejder både på og uden for banen. De bruger oceaner af tid og kræfter på en hobby, der først og fremmest bunder i kærligheden til hestene. Ikke mindst i formløbene kommer denne passion til udtryk, og derfor er onsdagens højdepunkt da også det afsluttende formløb, hvor der køres om Amatørpokalen.

I 1. løb er der gensyn med 4 års-mesteren fra 2019, Marvin Gaye, der efter en årrække med hjemmebane i Nykøbing F. vender hjem til Stald Like, hvor den trænes af opdrætteren Lise Henriksen og køres af ægtefællen Kenn Christoffersen. Hesten har kapaciteten, men har ikke trukket det bedste startspor og skal derfor være tilfreds med en af de mindre præmier i et løb med mange vinderbud.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.