Tid til at gøre haven sommerklar

NUL-ALGER.DK • GRATIS

Tid til at gøre haven sommerklar

Solskinsdagene er hyppigere og hyppigere, og det kan mærkes, at sommeren er godt på vej. Det betyder også, at det snart blive tid til at slappe i af haven, grille, spille spil og hvad end, man ellers bruger sin have til. Men det betyder dog også, at det er ved at være til at gøre haven sommerklar. Hvor klar er din?

Gør terrassen som god som ny

Har du en terrasse med fliser, der er plaget af alger og pest? Du er langt fra den eneste. Fliserne på terrassen bliver nemt og hurtigt grimme, og det virker uoverskueligt at gøre dem rene igen. Men det er faktisk ikke nødvendigvis så svært.

Det er muligt at finde rigtig gode fliserens priser, så dine fliser på terrassen hurtigt og effektivt bliver pæne og rene igen. Du slipper endda for selv at skulle stå for det og kan desuden også vide dig sikker på, at det bliver udført med en professionel standard. Med en god fliserens behandling, ved du, at dine fliser bliver grundigt rengjort, og du behøver ikke at frygte at sidde på en algebelagt terrasse til sommer.

Få styr på planterne

De grønne planter er med til at give haven masser af liv og skabe en hyggelig stemning, der gør den indbydende at tilbringe sin tid i. Men planterne kræver dog også noget arbejde, hvis haven skal blive ved med at se indbydende ud frem for at ligne en jungle. Ved at komme tidligt i gang, inden det bliver for varmt, kan du få planterne i din have til at se pæne og ordentlige ud i tid til alle havefesterne og grillaftenerne.

Det kan både være, du har blomsterbede, buske og træer, og desuden skal der måske også luges ukrudt rundt omkring i haven. Hvis det hele virker som lidt for meget arbejde, er det en god idé at dele det op over flere dage. Du kan også gøre det et familieprojekt og sætte alle i gang med hver deres lille opgave, så I sammen hurtigt får haven klar til det gode vejr, de varme temperaturer og de lange sommeraftener.

Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Øjvind Hesselager (chefredaktør)
oh@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.