Planlæg den bedste ferie i London

Planlæg den bedste ferie i London
SPONSERET HELLOTICKETS.DK |

ANNONCE fra hellotickets.dk

Der er mange ting, du kan opleve i London - det afhænger blot af, hvad du interesserer dig for. Hvis du elsker kunst og historie, kan du besøge The British Museum eller Tate Modern. Elsker du shoppen, kan du tage til Oxford Street eller Selfridges. Og hvis det er mad, du er ude efter, skal du besøge Borough Market eller Shoreditch. Uanset hvad dine interesser er, så har London noget at byde på. Du kan finde hoteller i alle prisklasser i London - fra de billige hostels til de dyre luksushoteller. Det afhænger dog også af, hvor i byen du ønsker at bo. Du kan finde hoteller centralt i byen eller udenfor byen - det kommer an på din ferieplan og budget.

De bedste museer og attraktioner i London
Der er mange ting, man kan lave i London, og det afhænger meget af, hvad man interesserer sig for. Hvis man er til kunst og historie, så kan det anbefales at besøge British Museum, Tate Modern eller Harry Potter Studios i London. Her kan man se en masse spændende udstillinger, og lære en masse om kunstens historie. Hvis man derimod er mere til arkitektur, så kan det anbefales at besøge Tower of London eller Westminster Abbey. Begge steder byder på en unik arkitektur, og man kan lære en masse om Londons historie. Derudover er der selvfølgelig også de kendte attraktioner som Big Ben og Buckingham Palace, som man heller ikke bør gå glip af. Big Ben er et af Londons mest kendte vartegn, og Buckingham Palace er hjemsted for den britiske kongefamilie.

Om de bedste restauranter og caféer i London
Der er mange gode restauranter og caféer i London, men det kan være svært at finde dem, hvis man aldrig har været i byen før. The Ivy er én af de bedste og mest kendte restauranter i London, og det er et godt sted at starte, hvis man ikke ved, hvor man skal gå hen. The Ivy ligger på en af de mest travle gader i London – Oxford Street – og det er altid fuldt af mennesker, der kommer for at spise deres fantastiske mad. Er man ude efter rigtig høj kvalitet, så er det et godt bud. 

Hvis du leder efter noget lidt billigere, kan du prøve Nando's. Nando's er en portugisisk restaurant, der er kendt for sin kylling. De fleste af deres restauranter ligger i Storbritannien, men de har også et par i USA og Australien. Nando's har masser af forskellige retter på menuen, så der er noget for enhver smag.

En anden populær restaurant i London er Wagamama. Wagamama er en japansk restaurantkæde, der tilbyder traditionel japansk mad som nudler og risretter. Wagamama har flere restauranter over hele verden, herunder i USA, Australien og Dubai. Der er mange andre gode restauranter og caféer i London – disse tre steder er blot et lille udpluk af dem.

Shopping i London
London er en af verdens største modebyer, og der er rigtig mange muligheder for at shoppe lækre ting. Hvis man er på udkig efter nye ting til garderoben, så kan det være en god idé at starte med at kigge på de store gader som Oxford Street og Regent Street. Her finder man et hav af butikker med alt fra tøj til sko og accessories. Hvis man gerne vil have lidt mere unikke ting, så kan det anbefales at kigge nærmere på bydelene Shoreditch og Camden. Her finder man et utal af vintagebutikker, hvor man kan gøre sig nogle rigtig gode fund. Vintage tøj er meget populært i London, og det er ofte en god idé at købe tingene lidt større end man normalt ville, da stilen ofte er lidt oversize.

Når man har shoppet sig træt i London, så kan det være en god idé at tage et afslappende bad på et af de mange luksuriøse hoteller i byen. Et af de mest populære hoteller er The Ritz, som ligger lige midt i byen. Her kan man nyde en dejlig varm kop the eller kaffe, mens man slapper af i boblebadet.

London er en af de mest besøgte byer i verden. Der er så mange ting at se og opleve, at det kan virke uoverskueligt at planlægge en ferie hertil. Men fortvivl ikke - med lidt forarbejde kan du faktisk nemt planlægge den bedste ferie i London.