Gourmet Bornholm: 'Vi kom til at skygge for os selv'

Allan Senger Svendsen (tv) er ny bestyrelsesformand i Gourmet Bornholm og Pelle Nybirk er ny sekretariatsleder. De vil sammen arbejde på at styrke den bornholmske fødevarefortælling og medvirke til at udarbejde en afløser for den fødevarestrategi, der udløber i år. Foto: Anette Vestergaard
Få fuld adgang til Tidende.dk Vi vil gerne invitere dig med i sammenholdet om Bornholm. |
KRISEVARER I HØJ KURSKRISEVARER I HØJ KURSKRISEVARER I HØJ KURSKRISEVARER I HØJ KURS
TOPNYHED | ABONNENT

MEST LÆSTE
TOPNYHED | ABONNENT

SPONSOREREDE MEDDELELSER
SYNSPUNKT | ABONNENT


Hønsahøns
Tidligere brugt som betegnelse for almindelige høns i modsætning til kalkunhøns. På tilsvarende vis betegner ‘ejn hønsahâna’ en almindelig hane i modsætning til en kalkunhane.