Gourmet Bornholm: 'Vi kom til at skygge for os selv'

Gourmet Bornholm: 'Vi kom til at skygge for os selv'
Allan Senger Svendsen (tv) er ny bestyrelsesformand i Gourmet Bornholm og Pelle Nybirk er ny sekretariatsleder. De vil sammen arbejde på at styrke den bornholmske fødevarefortælling og medvirke til at udarbejde en afløser for den fødevarestrategi, der udløber i år. Foto: Anette Vestergaard
TOPNYHED | ERHVERV | 10. JUN • 05:30
TOPNYHED | ERHVERV | 10. JUN • 05:30

Få fuld adgang til Tidende.dk
gælder ikke e-avisen

Vi vil gerne invitere dig med i sammenholdet om Bornholm.

Troværdig viden kræver dedikerede journalister hver eneste dag. Tidendes læsere betaler abonnement for at sikre dedikerede journalister og troværdighed. Nedenfor kan du være med den første måned for kun 18,66 og sikre sammenholdet og vores oplyste demokrati med fælles troværdig viden og debat.

Vh Kristoffer Gravgaard, chefredaktør

Første måned
18,66 kr.
Herefter 127 kr./md.

Se andre abonnementer her



Følg debatten på facebook!
FÅ ABONNEMENT