Her kan du få kloakservice døgnet rundt
SPONSORERET AF AKUTVVSSERVICE.DK • GRATIS

Her kan du få kloakservice døgnet rundt

ANNONCE:

Har du døjet med et stoppet toilet eller en håndvask? Så kan du heldigvis få akut kloakservice hele døgnet rundt. Det hele kan pludselig virke utrolig uoverskueligt, hvis alt er stoppet til. Der kan være mange grunde til at dit toilet stopper til, og du har derfor brug for at vide, at dygtige fagfolk sidder klar døgnet rundt til at hjælpe dig med at få orden i tingene og give dig ro på. Hvis du har en stoppet håndvask, vil der ligeledes være en VVS’er klar døgnet rundt, til at fikse problemet, hvis du ikke selv er i stand til det. Du har højst sandsynligt ikke selv ekspertisen og værktøjet til at klare problemet selv.

Hvad er stoppet?

Er det et stoppet afløb, toilet eller måske akut slamsugning du har brug for? Alt efter hvad der er stoppet, kan du kontakte en akut kloakservice, der med de rette redskaber, kan hjælpe dig med problemet. Selvom du sikkert gerne vil kunne klare det hele selv, så kræver disse problemer typisk mere ekspertise end hvad du selv lige kan finde ud af. Husk på at det er uddannet og dygtige medarbejdere, som har flere års erfaring, der står klar til at rykke ud til akutte problemer som disse. Man skal derfor ikke undervurdere dét at få professionel hjælp. Du kan dog selv gøre nogle ting, hvis eksempelvis dit toilet er stoppet, inden du ringer efter professionel og akut hjælp. Det kan spare dig både penge og tid, hvis du gør et forsøg forinden. Ved et stoppet toilet kan du gøre følgende:

  • Først skal du vente omkring 15 minutter, før at vandet har opløst alt papiret
  • Du skal derfor ikke gå i panik, da toilettet ofte vil fungere efter

Hvis ovenstående ikke virker, så kan du:

  • Hælde vand i toilettet, så der skabes et tryk
  • Brug en spand til at hælde vandet ned i toilettet 
  • Anskaf dig og benyt en svupper
  • Du kan danne undertryk ved hjælp af en svupper, og fjerne det der sidder fast

Virker disse råd ikke? Så bør du kontakte akut kloakservice, som vil kunne hjælpe dig med problemet. 

Hvem skal du kontakte? 

Der findes forskellige firmaer, alt efter hvor du bor. I hele København kan du finde akut VVS service, som også udenfor åbningstid kan hjælpe dig med dine problemer. Det kan anbefales at du koder nummeret ind, så du altid kan ringe og få hjælp, og så du ved, at du får fat i et firma, som også udenfor åbningstid står klar til at hjælpe dig.Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.