Forlæng din udendørstid med en terrassevarmer
SPONSORERET AF BIOPEJS-SHOP.DK • GRATIS

Forlæng din udendørstid med en terrassevarmer

Foråret og sommeren nærmer sig med hastige skridt, hvilket betyder, at vi så småt gør os klar til at rykke udenfor for at få mest muligt ud af det gode vejr. I sær terrassen er populær, og ses som et sted hvor man samles med familie og venner til en hyggelig stund, så hvorfor ikke forlænge den tid med ekstra varme fra en terrassevarmer?

De fleste kender til terrassevarmere og har oplevet dem i forbindelse med cafébesøg, hvor de ofte hænge på terrasserne, og er med til at give ekstra varme til de besøgende, samtidig med at det bidrager til indretningen. Alt dette kan du også få på din egen terrasse, hvor du kan finde en terrassevarmer dig matcher dig og din terrasse.

Gør din terrasse varm og personlig

Skru op for hyggen, som vi kender i Danmark, og brug mere tid udendørs, for dig selv eller med dem du holder af. Tid på terrassen kan ofte virke afstressende, og lige netop derfor er det vigtigt at indrette og udstyre den med materialer, der fremmer roen og som er med til at skabe den fredfyldte og hyggelige atmosfære. Det handler i korte træk om at gøre din terrasse personlig, hyggelig og indbydende.

Terrassen er et sted hvor man gerne vil bruge så meget tid som muligt. Ofte dikteres tiden på terrassen af vejret og i særdeleshed temperaturen – hvis det er for koldt og én fryser, bevæger man sig ofte indendørs igen, også selvom det ikke er, det man ønsker. Det kan derfor være en fordel at anskaffe sig en terrassevarmer, der byder ind med ekstra varme, en hyggelig atmosfære og som samtidig giver dig mulighed for at forlænge dine aftner.

4 gode råd til valget af terrassevarmer  

Der findes et hav af forskellige terrassevarmere, og det handler om at finde den, der passer til dig og dine formål og indretningsvalg. Her er der fire gode råd, til når du skal vælge din terrassevarmer.

  • Tænk over hvorfor du vil have en terrassevarmer, hvad er dit formål med den? Skal den udelukkende afgive varme, skal den have en levende flamme, eller måske begge?
  • Der skal tages et valg om hvilken form for varmekilde din terrassevarmer skal afgive – du kan få terrassevarmere der brænder på gas, bioethanol eller en som bruger elektricitet. Det betyder, at du kan få terrassevarmere, der ikke blot giver varme, men som også giver et æstetiske udtryk med flotte flammer.
  • Dernæst skal du vælge hvilken model, der vil passe bedst til dig og din indretning. Der er mulighed for at få terrassevarmere til vægmontering, loftmontering, en der er fritstående, som nemt kan flyttes rundt efter behov, eller du kan som noget helt fjerde vælge et terrassebord med pejs.

  • Terrassevarmere fås med forskellige designs og i forskellige størrelser. Det handler selvfølgelig om at vælge den terrassevarmer, der afspejler dig, der opfylder dine behov, og som passer perfekt ind på din terrasse, så du kan nyde hvert sekund.

Med terrassevarmeren giver du ikke kun din terrasse et indretningsmæssigt personlig pust, du får også mulighed for at forlænge dine forårs- og sommeraftner, så du kan nyde mere tid udendørs med dem du holder af.  Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.