Venstres nyvalgte formand besøger Bornholm

NOTITS | 21. NOV 2023 • 14:27
NOTITS
21. NOV 2023 • 14:27

Så skulle det være ganske sikkert. Efter at Troels Lund Poulsen (V) måtte melde afbud for nogle uger siden, er der nu lagt nye planer at forsvarsministeren - der i mellemtiden er blevet valgt som Venstres formand - kan besøge Bornholm.

Besøget foregår mandag den 27. november, hvor Lund Poulsen skal besøge Beredskabsstyrelsen, Radarhoved Bornholm, Almegårds Kaserne, Kystredningstjenesten i Rønne, Baltic Energy Island i det gamle elværk - ligeledes i Rønne - inden aftenen slutter med et møde med Venstres medlemmer. Her vil en klasse fra Campus Bornholm også deltage, fremgår det af programmet.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 29-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Onsdag: El-priserne er høje i dag og fra kl. 17-21 er det særligt dyrt at bruge strøm - Faktisk et stykke over den seneste tids kogespids-priser. I eftermiddag er gennemsnitsprisen henover de fire timer 5,27 kr./kWh. (alt inkl.).
Vi savner en god gang vind til at presse elpriserne ned, men pt. lover vejrudsigten ikke et skub i den retning i hvert fald ikke før vi rammer weekenden. Tænk over dit forbrug og skub det elforbrug du kan, til efter kl. 22.

Bornholms energi og forsyning