Socialpædagoger advarer: Udsatte borgere bliver ramt

NYHED | ABONNENT | 8. SEP 2023 • 15:30
Henrik Nielsen
Journalist
NYHED | ABONNENT
8. SEP 2023 • 15:30

Kredsformand Tina Lai Holmgaard i Socialpædagogerne Bornholm siger, at budgetaftalen rammer borgere med handicap og udviklingshæmning hårdt.

Som formand for de lokale socialpædagoger kan Tina Lai Holmgaard ikke genkende det billede, hun oplever, politikerne bag den kommunale budgetaftale for 2024 tegner, når de taler om den. Hun synes, de giver indtryk af, at de mest udsatte borgere ikke bliver ramt af væsentlige besparelser, og det stemmer ikke overens med hendes egen opfattelse.

– Som formand for socialpædagogerne, som er den faggruppe, der arbejder med de mest udsatte borgere på Bornholm, er jeg nødt til at påpege, at handicappede og andre udsatte borgere i høj grad bliver ramt af bekymrende besparelser i budgetaftalen, siger kredsformand Tina Lai Holmgaard i Socialpædagogerne Bornholm i en pressemeddelelse.

Ekstremt uheldigt

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.