Jonna Nielsen forlader også budgetforhandlingerne

Jonna Nielsen forlader også budgetforhandlingerne
Jonna Nielsen (løsgænger) forklarer Bornholms Tidendes William Sonne Kaalø, hvorfor hun forlader budgetforhandlingerne. Foto: Jakob Marschner
NYHED | 5. SEP 2023 • 15:22
Jakob Marschner
Journalist
NYHED
5. SEP 2023 • 15:22

Alle tre løsgængere er nu ude af kommunalbestyrelsens budgetforhandlinger. Jonna Nielsen forlod Snorrebakken klokken 15.15.

Ligesom løsgængeren Søren Schow, der sammen med Heidi Burgedahl forlod forhandlingerne klokken 14, fortæller også Jonna Nielsen, at planen i forhandlingslokalet nu er at få fat i midlertidige dieselbusser næste år og i 2025 – og først få elbusser fra 2026.

– Vi havde et budgetforlig sidste år, og det kan jeg slet ikke se mig selv i. Nu synes jeg, at tingene ser meget sort ud, og man skubber rigtig meget frem i tiden. Det kan jeg ikke se mig selv i, siger Jonna Nielsen.

Er det elbusserne?

 – Man skubber elbusserne, og nu er man så gået i gang med at grave rundt i nogle af alle de ting, der er aftalt. Der starter man forfra. Jeg kan ikke se mig selv i det længere.

Man vil ikke investere i elbusser nu her?

– Nej, det vil man ikke. Vi havde en aftale med et budgetforlig, som man ikke rigtig ønsker at overholde længere, og det synes jeg ikke kan være rigtigt. Derfor går jeg, siger Jonna Nielsen.

Hvordan er stemningen?

– For nogen er den sikkert positiv. For andre er det ikke så positivt.HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.