Klublegende har 60 års jubilæum

Klublegende har 60 års jubilæum
Søren Holm (til højre) sammen med Svaneke Idræts Klubs formand, Allan Sørensen. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen
| 10. FEB 2021 • 05:58
Holger Larsen
Journalist

10. FEB 2021 • 05:58

NAVNE

Søren Holm har opnået noget kun meget få mennesker opnår. Han har nemlig 60 års jubilæum i

Svaneke Boldklub/Svaneke Idræts Klub.

Det skriver klubbens formand, Allan Sørensen, i en pressemeddelelse.

– Vi i Svaneke er meget taknemmelig for den kæmpe arbejdsindsats, Søren har gjort for idrætten i Svaneke gennem så mange år. Vi tør slet ikke tænke på, hvor mange frivillige timer, Søren har lagt i idrætten i Svaneke.

– Søren startede sin idrætskarriere i klubbens fodbold- og badmintonafdeling. Først som spiller og efter nogle år som træner for forskellige hold. Søren har haft mange forskellige poster i klubben, blandt andet som fodboldformand og senest som kasserer, fortæller Allan Sørensen om Søren Holm, der i 2011 blev udnævnt til æresmedlem i Svaneke Idræts Klub.

– Udover sin rolle som kasserer er han også klubbens altmuligmand. Har klubben et arrangement, kan vi altid regne med Sørens hjælp. Søren er en af grundene til, at klubben har en god økonomi i dag, og vi er meget taknemmelige for det store arbejde, Søren laver som kasserer.

– Søren klarer også mange af hverdagens små udfordringer, som vi andre ikke lige har tid til. Fra bestyrelsen i Svaneke Idræts Klub og fra alle vores medlemmer, sender vi en kæmpe grøn tak til Søren Holm, slutter Allan Sørensen.