– Jeg er jo mest til dessertkøkkenet, og det har skiftet meget i løbet af årene. Jeg er meget til det asiatiske køkken og fusionskøkkenet. Men min yndlingskage er banankage.
Står du tit og laver forsøg på nye sammensætninger i køkkenet?
– Ja, helt sikkert. I dagligdagen, hvor jeg har en deadline, så kører jeg mere det, jeg ved fungerer, men så til konkurrencer, der udvikler jeg nye ting og smagssammensætninger.
Du har vundet konkurrencen Callebaut Chocolate Hero 2022. Hvordan var det?
– Det var en chokolade-konkurrence, hvor jeg stillede op i år. Jeg har forsøgt at være med tidligere, hvor jeg fik en andenplads. I år var temaet en snack-to-go, og jeg lavede en chokoladebar, med noget der hedder Umeshu, som er en japansk blommelikør, noget fermenteret kirksebær og med chokolade. Og så var der lidt cashewnødder og lidt andre ting i. Det var lidt hektisk, for jeg var til tre forskellige konkurrencer den weekend. Men det var sjovt at være med.