Ny lokal teatertrup debuterer

Ny lokal teatertrup debuterer
Børneteatertruppen Nexø Independent Theater debuterede fredag med en hjemmeproduceret forestilling. Eget foto
NOTITS | 11. DEC 2023 • 15:10
NOTITS
11. DEC 2023 • 15:10

Uropførelsen af børneteatergruppen Nexø Independent Theaters forestilling "De fire Højes Land" var en succés.

Fredag den 8. december var Scene 2 i Nexø fyldt til randen, da børneteater-gruppen Nexø Independent Theater fremførte truppens første opførelse af teaterstykket De fire Højes Land. Stykket, der er en fortælling om mod, eventyr og naturens magi, er udviklet i tæt samarbejde med de 12 børn i truppen.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Teaterleder Thilde Kallerup fortæller: "Vi har forsøgt at skabe en fortælling, der udspringer af børnenes idéverden og kreativitet, men inspireret af naturen og traditionelle eventyr. Vi er en gruppe på 12 børn i alderen 5-13 år, som sammen med en gruppe frivillige forældre har medvirket til udvikling af alt fra handling og replikker til kulisser, kostumer, lys og musik," lyder det fra teatertruppen i Nexø.

Forestillingen De fire Højes Land blev opført igen mandag den 13. december.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 22-02-2024 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Torsdag eftermiddag, fredag morgen: Gode priser efter midnat. Gode som i meget, meget, meget lave. Mellem kl. 00 - 06 koster el 1,45 kr./kWh alt inkl. i gennemsnit. Det er cirka 2,45 kr./kWh billigere end kogespidspriserne kl. 17-18-19-20. Så flyt dit forbrug og få en yderligere besparelse. Opdateret kl. 13.14. Næste opdatering kl. 00.14.

Bornholms energi og forsyning