Når gårsdagens rest bliver dagens helt: Her er flæskekagen

Når gårsdagens rest bliver dagens helt: Her er flæskekagen
Nye flæskekager med rødkål og agurkesalat. Skærebrættet er fra Tyge Axel Holm. Fotos: Sune Rasborg
DELUXE | ABONNENT | 5. FEB 2023 • 05:30
Af:
Sune Rasborg
DELUXE | ABONNENT
5. FEB 2023 • 05:30

Flæskekager. Det er ikke det mest flatterende navn på en ret. Det er egentlig en ret simpel ret, der går ud på at bage noget flæsk ind i rugbrødsdej.

I dag er der nok ikke mange, der har flæskekager på deres månedlige madplan, ej heller er retten nok oppe at konkurrere med pasta og kødsovs om at være danskernes foretrukne spise. Men nummer to på den liste er, overraskende nok, rugbrødsmadder og dansken har aldrig gået af vejen for et stykke med gris – heller ikke i disse dage.


Vil du have nyheder uden begrænsning?
- Få fuld adgang til Tidende.dk



Første måned 0 kr.
Herefter 99 kr./md.

Se andre abonnementer her