Havebussen ruller videre

Havebussen ruller videre
Haveselskabet og Gurli Engell Kongshjelm (th.) inviterer til havebus og havevandring. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen.
NOTITS | ABONNENT | 1. AUG 2022 • 15:30
NOTITS | ABONNENT
1. AUG 2022 • 15:30

Haveselskabet Bornholm inviterer alle haveinteresserede til to forskellige arrangementer i den kommende weekend.

Først vil man fredag den 5. august kunne deltage i det, som Haveselskabet Bornholm kalder Havebussen, hvor man bliver kørt rundt til fire haver på Bornholm.

Det oplyser Haveselskabet Bornholm i en pressemeddelelse.

Der vil på turen være mulighed for hyggelig havesnak, masser af inspiration og samvær, mens der besøges to haver om formiddagen og to om eftermiddagen.

Havevandring i Olsker

Dagen efter, lørdag den 6. august, er der mulighed for at deltage i en havevandring hos Bente og Hans-Aage Steenberg i Olsker. Her bydes der velkommen i en stor have på landet med klipper og varieret terræn.

Klippede stier rundt om den indre have med mange træer og stauder, en havedam og stor køkkenhave med højbede. Et haveanneks og et stort drivhus er også blevet en del af haven, og en flot udsigt over marker med kvæg og heste er blot nogle af de ting, man kan opleve på havevandringen, oplyser Haveselskabet Bornholm.

– Når vi har nydt den medbragte kaffe, inviterer Hans-Aage på en halvanden kilometer lang skovtur i et meget naturskønt kuperet terræn. Turen går blandt andet gennem klippeløkker og ind i sprækkedalen ”Krubbedal”, skriver de videre i pressemeddelelsen.

Ønsker man at deltage i et eller begge arrangementerne, skal man kontakte Haveselskabet Bornholms formand Gurli Engell Kongshjelm.