Caroline Henderson fyldte Rønne kirke godt op

Caroline Henderson fyldte Rønne kirke godt op
Pænt med publikum i Rønne kirke lørdag eftermiddag, hvor sangerinden Caroline Henderson gav koncert. Foto: Jesper Møller, Musikhuset
NYHED | 18. NOV 2023 • 19:00
Jakob Marschner
Journalist
NYHED
18. NOV 2023 • 19:00

Sangerinden Caroline Hendersons landsdækkende juleturné til forskellige kirker blev lørdag indledt i Rønne.

For mange blandt publikum var det et glædeligt genhør, da sangerinden Caroline Henderson sammen med pianisten Nikolaj Hess og guitaristen Gustaf Ljunggren lørdag eftermiddag spillede julekoncert i Rønne kirke.

Det er efterhånden blevet en tradition for Caroline Henderson at besøge kirker landet over. Hendes række af julekoncerter finder sted for 14. gang. Rønne var første stop i en række på i alt 28 koncerter.

På repertoriet havde Caroline Henderson sange fra ind- og udland og både danske og skandinaviske juleklassikere. Hun fik også plads til anekdoter om sin opvækst, julens betydning og de rammer, som kirken giver.

– At være på turné med mine julekoncerter i landets smukke kirker, som for mig repræsenterer tradition og fællesskab, er den bedste julegave, jeg kan ønske mig. I kirkerummet klinger musikken særlig smukt, og følelsen af, at være en lille del af noget meget større indgyder til varme og lys i årets mørkeste tid, sagde Caroline Henderson i koncertens PR-materiale.

– Det er så dejligt at se alle aldersgrupper til koncerterne: Venner, kærester, bedsteforældre med børnebørn, der alle stimler sammen i vintertiden. Det er mit håb, at vi gennem musikken måtte give publikum lidt ørenlyd i en travl tid, når vi inviterer til hjerternes fest.DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 11-12-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Mandag: Mandagens anbefaling er nem. Efter kl. 06 er prisen stabil resten af dagen på omkring 2,50 kr./kWh alt inkl., hvis du altså lige springer kogespidsen (17-21) over. Læg mærke til, at kogespidsen langsomt nærmer sig 4,00 kr./kWh. Opdateret 00.14. Næste opdatering 13.15.

Bornholms energi og forsyning