Byens sidste store arrangement flytter

Byens sidste store arrangement flytter
Golden Island Festival tager et sidste år på DGI Stadion i Rønne, men herefter flytter festivalen. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen
NYHED | ABONNENT | 14. NOV 2023 • 19:00
NYHED | ABONNENT
14. NOV 2023 • 19:00

Golden Island Festival returnerer næste år til DGI Stadion i Rønne, men i 2025 vil arrangementet flytte til Rønne Stadion Syd. Hvordan dét spænder af, bliver afgørende for de kommende års beliggenhed.

Det var i 2019 den da cirka et år gamle musikforening Dance Vibration fortalte, at det var planen året efter, altså i 2020, at præsentere "Golden Island Open Air" som en festival med koncerter over to dage på DGI-stadion i Rønne.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 29-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Onsdag: El-priserne er høje i dag og fra kl. 17-21 er det særligt dyrt at bruge strøm - Faktisk et stykke over den seneste tids kogespids-priser. I eftermiddag er gennemsnitsprisen henover de fire timer 5,27 kr./kWh. (alt inkl.).
Vi savner en god gang vind til at presse elpriserne ned, men pt. lover vejrudsigten ikke et skub i den retning i hvert fald ikke før vi rammer weekenden. Tænk over dit forbrug og skub det elforbrug du kan, til efter kl. 22.

Bornholms energi og forsyning