Forsvundet pige muligvis set på Bornholm

Forsvundet pige muligvis set på Bornholm
17-årige Jennifer Hedegaard Larsen har været forsvundet i to uger. Foto: Midt- og Vestsjællands Politi - efterlysningsfoto
NOTITS | 17. AUG 2022 • 12:43
NOTITS
17. AUG 2022 • 12:43

Midt- og Vestsjællands Politis efterlysning af den 17-årige Jennifer Hedegaard Larsen, der har været forsvundet siden den 3. august, har blandt andet kastet henvendelser af sig fra borgere, der mener at have set teenageren på Bornholm.

Det skriver TV 2 Lorry.

– Vi har fået flere henvendelser fra borgere flere steder i landet, der mener at have set hende. Aktuelt undersøger vi tips fra Næstved og Bornholm, siger Maria Sander-Hansen, der er kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællandspoliti til TV 2 Lorry.

Pigen forsvandt fra sit hjem i Køge, og det er politiets formodning, at den 17-årige Jennifer ønskede at forsvinde.

Den formodning bygges på, at pigen, op til at hun forsvandt, havde deaktiveret sine profiler på de sociale medier, pillet sim-kortet ud af sin mobiltelefon, pakket en taske med tøj og udstyr og kort efter hævet alle sine kontanter ved en hæveautomat i Greve.

Deudover havde Jennifer Hedegaard Larsen også efterladt et brev til familien.

Politiet efterspørger stadig henvendelser fra folk, der menes at have set Jennifer Hedegaard Larsen, der af politiet beskrives som kvinde, 17 år, cirka 163 centimeter høj.

Hun er almindelig af bygning, har skulderlangt blond/rødskært hår, og hun kan være iført en sort hættetrøje/jakke, hvide/lyse bukser og sorte støvler. Hun medbragte mørkeblå skuldertaske med sorte stropper, flere forskellige sæt tøj og personlige ejendele.

Hvis man har oplysninger, der kan hjælpe politiet i deres eftersøgning, kan man kontakte dem på telefonnummeret 114.HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.

DEBAT | ABONNENT

Ø-kultur?