AGF-slider efter remis: Det blev for meget en slåskamp

28. SEP 2024 • 19:13SPORT

AGF håndterede ikke godt nok, at det blev en krig mod Randers, mener aarhusianernes Nicolai Poulsen.

AGF's Nicolai Poulsen er ellers normalt ikke bleg for at gå til den og tage del i en duelpræget fodboldkamp, men efter holdets 2-2-kamp mod Randers var han ikke tilfreds med, at det blev en uskøn affære.

- Det blev for meget en slåskamp og for meget fight, dueller og frispark, hvor Randers er rigtig dygtige, siger midtbaneslideren til Viaplay.

- Nogle gange sidder det i skabet, og andre gange gør det ikke. Randers var dygtige til at komme og gøre det til en krig, og det formåede vi ikke at være gode nok til.

Efter lidt mere end en time så det ud til, at Randers-angriberen Florian Danho skulle blive matchvinder, da han med en flot scoring gjorde det til 2-1, men AGF fightede sig tilbage og sikrede et point med en scoring ti minutter før tid.

- Vi puttede os selv i en situation, hvor tre point var inden for rækkevidde, så det ærgrer mig, at vi ikke får fuldt udbytte, siger Randers-anfører Daniel Høgh til Viaplay.

Det var tredje kamp i træk, at kronjyderne gik fra banen med et point. I de to foregående runder er det blevet til uafgjort mod FC Midtjylland og FC Nordsjælland. I alle tre opgør har Randers indkasseret sene udligninger.

- Vi har manglet den sidste kvalitet og kynisme i at hive sejrene hjem, når vi spiller godt. Præstationerne og topniveauet har været der, men vi mangler en topholdsmentalitet, og det skal vi arbejde på, siger Høgh.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU

FÅ ABONNEMENT