Målscorer Wind og Wolfsburg smider sejr i tillægstiden

28. SEP 2024 • 17:43SPORT

Med et mål og en assist var Jonas Wind afgørende for Wolfsburg, der dog endte med at spille 2-2 mod Stuttgart.

Jonas Wind åbnede lørdag sin målkonto i Bundesligaen i denne sæson, da den danske landsholdsangriber scorede et enkelt mål for Wolfsburg, der spillede 2-2 hjemme mod Stuttgart.

Wolfsburg og Wind vil dog græmme sig over, at holdet smed sejren væk syv minutter inde i dommerens tillægstid.

Her scorede Stuttgarts indskiftede angriber Deniz Undav kampens sidste mål til slutresultatet 2-2.

Det forhindrede en helterolle til Wind, der også leverede en fornem assist ved målet til 2-1. Den tidligere FC København-angriber kan dog generelt se tilbage på en mere end godkendt indsats.

Wind scorede til 1-0 efter 20 minutter, da han med en hård afslutning med indersiden af foden udplacerede Stuttgart-keeperen Alexander Nubel.

Oplægget kom fra kantspilleren Mohamed Amoura, der klogt spillede bolden bagud til Wind, der havde søgt det helt rigtige område i feltet.

Efter en halv time fik Stuttgart tildelt et straffespark, som i første omgang blev reddet af Wolfsburg-keeper Kamil Grabara.

Men synderen Enzo Millot fulgte selv op på riposten fra den tidligere FC København-keeper og fik skovlet bolden i nettet til 1-1.

Efter lidt over en times spil blev Stuttgart reduceret til ti spillere, da Atakan Karazor modtog sit andet gule kort i kampen.

Det var en hård dom, da Karazor selv blev stemplet i nærkampen, hvor Stuttgart-midtbanespilleren fik sin anden advarsel.

Fem minutter senere udnyttede Wolfsburg overtallet til at score til 2-1. Rollerne fra det første mål var byttet rundt, og denne gang var det Wind, som fandt Amoura til en scoring.

Længe så det ud til at skulle blive det afgørende mål, men i de ni minutters tillægstid lagde Stuttgart et tryk mod Wolfsburg og fandt en udligning til slut.

I en af de andre kampe vandt RB Leipzig 4-0 hjemme over Augsburg, der har Jess Thorup som træner.

Landsholdsangriberen Yussuf Poulsen kom ind efter 84 minutter ved stillingen 4-0.

Mainz, der har Bo Henriksen som træner, tabte hjemme 0-2 til Heidenheim.

Union Berlin, der har Bo Svensson som træner, tabte 0-1 ude til Borussia Mönchengladbach på et mål dybt inde i tillægstiden.

28. SEP 2024 • 18:04SPORT