Vlahovic sparker Juventus til tops i Serie A

28. SEP 2024 • 19:57SPORT

Den serbiske angriber Dusan Vlahovic scorede to gange for Juventus, der vandt 3-0 ude over Genoa i Serie A.

Efter tre 0-0-kampe i træk i Serie A kom Juventus lørdag aften tilbage på vinderkurs med en 3-0-sejr ude over Genoa.

Med sejren avancerede Juventus til førstepladsen med 12 point efter seks kampe. Både AC Milan og Inter har et point færre i forfølgerfeltet.

Genoa havde fået en straf for tilskuerballade til en pokalkamp, og derfor var der ingen tilskuere til kampen.

To af målene for Juventus blev sat ind af angriberen Dusan Vlahovic, der fandt målnæsen frem efter næsten en måned uden scoringer.

Første halvleg blev en chancefattig og generelt begivenhedsløs affære, men med danske briller var der dog en enkelt dramatisk situation.

Genoas midtbanespiller Morten Frendrup stemplede en modspiller, og den blev takseret til gult kort. Den var i den grove ende, men danskeren slap med skrækken.

Det første mål kom tre minutter inde i anden halvleg, da Genoas forsvarsspiller Koni De Winter klodset ramte bolden med hånden i feltet og dermed begik straffespark.

Vlahovic hamrede bolden sikkert i nettet fra pletten, og så var serberen i gang.

Syv minutter senere modtog Vlahovic bolden, og han tog den med en retningsbestemt tæmning med sig i feltet og sparkede den i modsatte side af nettet til 2-0.

Teun Koopmeiners stod for assisten, og hollænderen skulle selv have scoret helt fri foran mål, men han ramte overliggeren.

Den indskiftede kantspiller Francisco Conceicao cementerede sejren i slutminutterne med målet til 3-0 for Juventus.

Tidligere lørdag vandt Inter med 3-2 ude over Udinese. Davide Frattesi scorede et enkelt mål, mens angriberen Lautaro Martínez nettede to gange for Inter i den knebne sejr.

Forsvarsspilleren Thomas Kristensen var ikke med i truppen for Udinese på grund af en skade.