Rasmus Lauges 16 mål fører BSH til sejr over Skjern

28. SEP 2024 • 18:00SPORT

Bjerringbro-Silkeborg vandt 36-32 over Skjern i den bedste danske håndboldrække. Rasmus Lauge scorede 16 mål.

Alt gik næsten i kassen for Rasmus Lauge, som lørdag scorede hele 16 mål på 19 forsøg og førte Bjerringbro-Silkeborg (BSH) til en sejr på 36-32 hjemme over Skjern i den bedste danske håndboldrække.

Rasmus Lauge var da også ganske godt tilfreds med sin egen indsats. Han kunne ikke huske, hvornår han sidst havde forsøgt sig så mange gange mod mål.

- Det er da meget godt. Det er selvfølgelig vanvittigt at have en kamp, hvor man føler, at den dårligste løsning er at spille bolden videre.

- Nogle af skuddene var til den optimistiske side, men når det kører, så kører det, siger Lauge til TV 2 Sport.

BSH var foran 16-10 ved pausen, og det var en føring, som hjemmeholdet ikke smed i anden halvleg.

Skjern fik reduceret til 18-20, men tættere på kom udeholdet ikke.

BSH bragte sig anført af velspillende Lauge foran med 26-19 og så sig ikke tilbage derfra.

Sejren betyder, at BSH nu kravler op på fjerdepladsen med seks point efter fire kampe. Sæsonstarten har budt på tre sejre i de første fire spillerunder.

Skjern har på ottendepladsen tre point efter fire kampe. Det er kun lykkedes for hjemmeholdet at vinde sæsonpremieren over TMS Ringsted indtil videre.

28. SEP 2024 • 18:04SPORT