Sagen til pakkebanko var bøf – og citronfromage

Sagen til pakkebanko var bøf – og citronfromage
Koncentrationen var intens under spillet. Privat foto
NOTITS | ABONNENT | 20. NOV 2023 • 18:00
NOTITS | ABONNENT
20. NOV 2023 • 18:00

Formand Sven-Erik Sørensen måtte ringe højt og længe med dirigentklokken onsdag den 15. november for at dæmpe hyggesnakken, så han kunne byde de mange tilmeldte medlemmer af Nyker Pensionistforening velkommen til det årlige spil pakkebanko i Nyker Forsamlingshus.

Det fortæller en pressemeddelelse fra foreningen, som yderligere oplyser, at der faktisk var deltagerrekord med 43 deltagere, hvilket var seks flere end sidste år.

Den årligt tilbagevendende begivenhed er da også imødeset med stor spænding, særligt fordi medlemmerne selv skal medbringe en "hemmelig" pakke til en værdi af omkring 30 kroner, så fantasien er stor før spillet og spændingen ligeså under spillet. Vinder man nu den spændende udseende pakke eller ej?

Ud over de medbragte pakker havde Nyker Forsamlingshus sponsoreret to gange to flasker god rødvin, så alt i alt var der mange gode gevinster at spille om.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 29-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Onsdag: El-priserne er høje i dag og fra kl. 17-21 er det særligt dyrt at bruge strøm - Faktisk et stykke over den seneste tids kogespids-priser. I eftermiddag er gennemsnitsprisen henover de fire timer 5,27 kr./kWh. (alt inkl.).
Vi savner en god gang vind til at presse elpriserne ned, men pt. lover vejrudsigten ikke et skub i den retning i hvert fald ikke før vi rammer weekenden. Tænk over dit forbrug og skub det elforbrug du kan, til efter kl. 22.

Bornholms energi og forsyning