Røde Kors skruer op for julehjælpen

NOTITS | 10. NOV 2022 • 07:12
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS
10. NOV 2022 • 07:12

Sidste år gav Røde Kors på Bornholm julehjælp til cirka 80 familier, og med prisudviklingen det seneste halve år tegner julen til at blive ekstra dyr. Derfor håber foreningen, at den med hjælp fra bornholmerne igen i år kan glæde en masse familier. Det sker ved at samle ind til julehjælp.

Julehjælpen består af et gavekort til Coop på 900 kroner, hvilket er 100 kroner mere end tidligere. Der vil også være et antal gavekort til Kids Coolshop i Rønne, så familien kan nyde julen sammen uden bekymringer, og børnene får mulighed for at opleve julens glæder.

– Børn skal ikke bekymre sig om familiens økonomi, men have lov at være børn og også have lov til at glæde sig til julen, siger formand Andreas Ipsen fra Røde Kors Bornholm i en pressemeddelelse.

Hjælpen stopper ikke, når julen er forbi. Resten af året tilbyder Røde Kors Bornholm sociale aktiviteter, så familierne får mere overskud i hverdagen. For eksempel kan familier med nyfødte børn få besøg af frivillige, der kan hjælpe med spørgsmål, udfordringer og gode råd, og for de mellemste skolebørn er der et tilbud om en sommerlejr.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 09-12-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Lørdag eftermiddag - søndag morgen: Kulden har sluppet sit tag, og søndag morgen er der rigtig gode elpriser til dem, der kan flytte deres forbrug. Mellem 00 og 05 svinger priserne mellem 1,67 og 1,59 kr./kWh alt inkl.  Opdateret 13.10 Næste opdatering 00.14.

Bornholms energi og forsyning