Ingen har været hørt om lukningstruet klubtilbud

NOTITS | ABONNENT | 1. NOV 2023 • 16:55
Jakob Marschner
Journalist
NOTITS | ABONNENT
1. NOV 2023 • 16:55

Klub Stjernen i Rønne er truet af at måtte lukke, men hverken Ungerådet eller Handicaprådet har fået chancen for at give deres mening til kende.

Bornholmske unge med nedsat funktionsevne kan være i gang med at miste det tilbud, som kommunen har til dem – uden at de, der normalt ville tale deres sag, har været hørt.

Ungdomsklubben Klub Stjernen er truet, fordi kommunens Center for Børn og Familie i flere omgange i år har set budgettet skride med store millionbeløb. Som led i planen for at rette økonomien op har kommunens administration lagt op til at lukke Klub Stjernen.

Handicaprådet, Ungerådet og i øvrigt alle på Bornholm ville have haft chancen for at tale Klub Stjernens sag med et høringssvar, hvis klubben var kommet i fare op til forhandlingerne om et nyt kommunebudget. Men fordi baggrunden nu er en anden, er ingen blevet hørt, for der har ingen høring været.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 28-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Tirsdag eftermiddag, onsdag morgen: Meget tydelig kogespids (17-21). Generelt høje priser hele dagen. Vi skal helt frem til mellem kl. 01 og 05, før den rene elpris kommer under en krone/kWh - og vi kommer i nærheden af 2 kr./Kwh inklusiv nettariffer, bidrag til Energinet og energiafgift til staten. Opdateret kl. 13.05. Næste opdatering kl. 01.14.

Bornholms energi og forsyning