– På dagen bruger jeg det meste af tiden på at tage ting ind og ud af ovnen, og det er hårdt. Men jeg kan alligevel ikke efterkomme den efterspørgsel, jeg oplever. Da sidste kagesalg blev varslet, var alt forudbestilt efter en halv time.
– Det er sjovt at sælge, og jeg oplever, at folk synes, det er ret hyggeligt at hente morgenbrød på gården. Der er bare så mange dummetimer i det, fordi jeg ikke har et bageri eller en større ovn, fortæller hun.
Efter to sæsoner med bageri under bagatelgrænsen har hun derfor bestilt en større ovn. Det giver håb om at næste sæson måske bliver med et nyopført landbageri i laden.
– Det næste step er faktisk at blive fødevaregodkendt, forklarer hun.
– Men jeg er hverken bager eller kok, og det holder mig tilbage. Det føles så åndssvagt og fjollet, at jeg har rodet mig ud i det her, men jeg ved, at hvis jeg ikke gør det nu, hvor jeg har momentum, så kommer jeg til at fortryde det, forklarer hun.