Med tiden kan hun forestille sig, at hun bager flere brød og boller, for hendes teori er, at den slags er nemmere at omsætte i hverdagene frem for gourmetwienerbrødet med de mange sprøde lag og det søde hjemmelavede fyld af bornholmske råvarer.
Men for nu skal der testes, bages og udvikles, så resultatet bliver himmerigsmundfulde, der lever op til de forventninger, hun oplever at
– Der er noget på spil, og det er ret angstprovokerende. Kan jeg lykkes med at lave en levedygtig forretning? Det er ikke, fordi jeg skal tjene masser af penge, men jeg vil gerne lave en fin forretning og bidrage til fortællingen om Bornholm - at vi er gode til mad.
Hun er indtil videre kun positivt overrasket over, hvordan bornholmerne bakker op, når der sker noget.
Hun gætter på, at det giver lidt loyalitetspoint hos de lokale, når hun holder åbent, når alt andet har lukket, og så oplever hun, at der på hendes fødeø er en opbakning og et netværk, når man som fødevareproducent starter nyt op.
– Man skal lige kende sin ø, for der er så mange, der gerne vil hjælpe, så man kan få det hele rigtigt i første omgang.