– Det er jo storbypriser, jeg sælger til, fortæller hun.
– Men jeg har ikke oplevet, at der er nogen, der har rynket på næsen af, hvad det koster. Det er mere til folk, der vil have kvaliteten, men det er ikke noget, man køber hver dag, forklarer hun.
Vi er gode til mad
Med tiden kan hun forestille sig, at hun bager flere brød og boller, for hendes teori er, at den slags er nemmere at omsætte i hverdagene frem for gourmetwienerbrødet med de mange sprøde lag og det søde hjemmelavede fyld af bornholmske råvarer.
Men for nu skal der testes, bages og udvikles, så resultatet bliver himmerigsmundfulde, der lever op til de forventninger, hun oplever at
– Der er noget på spil, og det er ret angstprovokerende. Kan jeg lykkes med at lave en levedygtig forretning? Det er ikke, fordi jeg skal tjene masser af penge, men jeg vil gerne lave en fin forretning og bidrage til fortællingen om Bornholm - at vi er gode til mad.