Klub vil hjælpe iværksættere godt på vej

NOTITS | 8. DEC 2023 • 09:26
Af:
Sarah Thun Madsen
NOTITS
8. DEC 2023 • 09:26

Nexø Rotary Klub ønsker at støtte de lokale iværksættere og er derfor på udkig efter kandidater til iværksætterprisen 2024, blandt de mange selvstændige fra alle brancher på Bornholm.

Originalitet og nyskabelse er afgørende kriterier for indstillingen, skriver klubben i en pressemeddelelse til Tidende.

– For at være kvalificeret skal iværksætteren have skabt noget unikt og nyt fra bunden - enten en ny virksomhed eller et nyt koncept, der endnu ikke findes på markedet. Det er vigtigt, at det ikke drejer sig om et franchise- eller lignende koncept, fortæller Henning Bender, som er præsident i Nexø Rotary Klub.

Virksomheden skal have tilknytning til Bornholm for at komme i betragtning, og så skal det være en fuldtidsbeskæftigelse med gode vækstmuligheder og potentiale til at skabe arbejdspladser på sigt.

– Iværksætteren skal allerede være godt i gang med projektet og have mere end blot en indledende idé. Hvis virksomheden allerede opererer på markedet, skal den stadig have stærkt udviklingspotentiale.

Præmierne til de vindende iværksættere omfatter en gavekurv med forskellige ydelser - eksempelvis iværksætterstøtte og konkret rådgivning og sparring.

stk

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 20-02-2024 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Tirsdag eftermiddag og onsdag morgen: Mellem kl. 00 og 06 får du el til lave priser: 1,80 kr./kWh alt inkl. er mere end halv pris i forhold til kogespidsen (kl. 17-21), hvor gennemsnittet for de fire timer ligger og rumler på 3,96 kr./kWh. Opdateret kl. 13.14. Næste opdatering kl. 00.14.

Bornholms energi og forsyning