Lige siden er der blevet arbejdet hårdt på at kunne vende tilbage på en ordentlig måde i år, og i starten af april var Mikkeller i Aarsdale klar til at åbne for både øl og burger igen. Og det er en stor lettelse, fortæller Mikkel Borg Bjergsø fredag.
– Det er bare virkelig fedt. Det har været et stort fokus for mig personligt at få styr på det i løbet af vinteren. Aarsdale er vores sted, og det er der, vi startede. Vi er vildt glade og stolte over stedet, og det har jo kørt rigtig godt tidligere, så nu skulle det altså på ret køl, siger Mikkeller-ejeren.
Han glæder sig over, at man har fået langt bedre styr på organisationen i Aarsdale, der havde sine udfordringer i det forgangne år. Restauranten havde blandt andet besøg af Fødevarestyrelsen, der i forbindelse med besøget havde nogle anmærkninger og indskærpelser i forhold til hygiejnen. Og selvom beslutningen om at lukke køkkenet ifølge Mikkel Borg Bjergsø var taget, inden fødevarekontrollen, så erkender han, at der er nogle ting, som skal rettes op på i år.
– Der er ikke nogen tvivl om, at sidste år på mange områder ikke gik, som vi havde håbet på. Det var bare dårlig administration fra vores side, og vi var ikke tæt nok på stedet og processen. Det var noget lort, og det vil vi selvfølgelig gerne rette op på.