Faren havde en grønthandlerbutik på Søborg Hovedgade nord for København, hvor hun som helt ung fik lov til at arbejde, og der lærte hun kærlighed til de gode råvarer. Men da hun skulle vælge uddannelse, gik hun en anden vej.
– Jeg er uddannet blomsterdekoratør, for jeg har altid været meget kreativ, og det var helt tilfældigt, at jeg landede i restaurationsbranchen. Jeg boede i min søsters lejlighed i en periode, hvor hun var i Nepal, og så var der en der ringede og sagde, at de skulle bruge hende til at servere til et arrangement i Øksnehallen (i København, red.). Af en eller anden grund fik hun overtalt mig til at tage ud og hjælpe med at servere, siger Karina Hornshøj.
Oplevelsen blev starten på karrieren indenfor den branche, og selvom hun gerne ville være kok, blev hun tjener og har været det siden 2001.
– Jeg har et livsmotto der hedder, at jeg lever for at spise. Jeg elsker mad, og jeg elsker at kræse for andre mennesker og give en god oplevelse, og det jeg gerne vil med butikken i Nexø er at give en god oplevelse og en god mæthed med mit smørrebrød.