Forhandlinger i gang om Christianshøjkroen

Forhandlinger i gang om Christianshøjkroen
Naturstyrelsen forhandler med potentielle forpagtere af Christianshøjkroen. Med lidt held bliver der indgået en aftale i næste uge, siger skovrider Søren Friese. Arkivfoto: Berit Hvassum
NYHED | ABONNENT | 26. MAJ 2023 • 15:30
Henrik Nielsen
Journalist
NYHED | ABONNENT
26. MAJ 2023 • 15:30

Naturstyrelsen Bornholm forhandler med mulige forpagtere af kroen og Kyllingemoderen.

I en årrække var Christianshøjkroen et af de spisesteder, visse turister rejste til Bornholm for at opleve. Om den bliver det igen, afhænger blandt andet af forhandlinger, som for øjeblikket er i gang. Naturstyrelsen søger en ny forpagter til kroen og Kyllingemoderen, og selvom det endnu er for tidligt at sige, hvad det ender med, ligger det fast, at der er interesse for at drive stedet i de smukke omgivelser i Almindingen.

– Vi har modtaget tilbud, fortæller skovrider Søren Friese hos Naturstyrelsen Bornholm til Tidende.

Ansøgningsfristen udløb 15. maj, og forpagtningen er ledig til overtagelse 1. juni. Naturstyrelsen lægger vægt på både prisen, forretningskonceptet og ansøgers kvalifikationer, når den skal vælge en kommende forpagter.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 99 kr./md.

Se andre abonnementer her
HVOR DRØMMER VI OS HEN - ENERGIØEN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm som energiø. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere har bidraget med deres bud i dette tema. Send dine tanker til debat@tidende.dk.
Temaet afsluttes med en debatsalon i Elværket i Rønne tirsdag den 23. maj klokken 16.30.