Forslaget om betalingsparkering rammer både turisme og butikker

SYNSPUNKT | ABONNENT | 8. JUN 2023 • 15:20
Af:
Martin Tidsvilde
spidskandidat for Lavere skatter
afgifter
SYNSPUNKT | ABONNENT
8. JUN 2023 • 15:20

Hvorfor regulere mængden af biler og dermed kunder til butikkerne? Hvorfor ikke i stedet prøve at skabe mere plads til endnu flere kunder til butikkerne?

Kommunen fremlægger forslaget om betalingsparkering, som om der er et trafikalt problem, men man kan jo kun fjerne dette trafikale problem, hvis man så også fjerner turisterne, og det bliver jo også resultatet af, at man gør det dyrere at holde sin ferie på Bornholm.

Med en øget afgift sender man et signal til turisterne, og resultatet vil blive en dårlig omtale, når turisterne vender hjem til deres venner og bekendte.

Når man henviser til, at det har fungeret fint i Gudhjem med en afgift på 25 kroner i timen, så skal man huske på, at der kun var én parkering i Gudhjem med afgift, og at beboerne jo kunne parkere gratis ud for deres ejendomme samt, at de turister, der så ville eller kunne parkere lidt længere væk, kunne gøre det gratis.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 99 kr./md.

Se andre abonnementer her
HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.