To havne stadig lukket efter stormfloden

To havne stadig lukket efter stormfloden
Allinge blev så hårdt ramt af stormfloden i oktober, at havnen endnu ikke er åbnet. Her ses en stor sten, som blev hentet op af havnen fredag cirka klokken 15.27. Foto: Pær Køie Kofod
NYHED | ABONNENT | 10. NOV 2023 • 15:30
NYHED | ABONNENT
10. NOV 2023 • 15:30

Måske genåbner havnen i Allinge mandag, mens den i Sandvig er mere uvis. Der er umiddelbart intet bud på de samlede omkostninger efter skaderne i havnene.

Hvordan ser det ud med oprydningen i de bornholmske havne oven på stormfloden den 20.-21. oktober? Hvad er omfanget af skaderne, hvor meget kommer det hele til at koste?

Ja, spørgsmålene kommer væltende som en syndflod, men Aron Kjøller-Hansen, som er havnemester for de 10 kommunale havne, kan endnu ikke besvare dem præcist.

– Hvad det koster, aner jeg ikke, siger han.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 29-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Onsdag: El-priserne er høje i dag og fra kl. 17-21 er det særligt dyrt at bruge strøm - Faktisk et stykke over den seneste tids kogespids-priser. I eftermiddag er gennemsnitsprisen henover de fire timer 5,27 kr./kWh. (alt inkl.).
Vi savner en god gang vind til at presse elpriserne ned, men pt. lover vejrudsigten ikke et skub i den retning i hvert fald ikke før vi rammer weekenden. Tænk over dit forbrug og skub det elforbrug du kan, til efter kl. 22.

Bornholms energi og forsyning